Coșul meu

0 produse
Prima pagină Producători

Producători

«1»
1
produse
2
produse
2
produse
7
produse
0
produse

s.Oliver

s.Oliver este o afacere germană de familie din domeniul modei cu sediul în Rottendorf, Bavaria. Compania vinde haine, pantofi, accesorii, parfumuri și ochelari.

http://www.soliver.com/en/magazine.html

6
produse

H&M

În anul 1947 magazinul de haine pentru femei Hennes s-a deschis în Västerås, Sweden. Grupul H&M oferă îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru o gamă largă de clienți sub mărcile H&M, COS, Monki, Weekday, Cheap Monday și Other Stories, precum și mobilă și accesorii pentru casă în cadrul mărcii H&M Home.

http://www.hm.com/bg/

10
produse

Sony

Welcome to the world of Sony: music, movies, TV, games and electronics.

http://www.sony.com/

9
produse

Acer

Acer este al treilea producător de computere ca volum de vânzări la nivel global (după HP și Dell Inc) și gama lor de produse include computere desktop și laptop, precum și PDA-uri, servere web și de stocare, monitoare și accesorii diverse.

http://www.acer.com/

4
produse

Alienware

Alienware - computere desktop și laptopuri personalizabile cu performanță de top pentru jocuri, uz personal sau profesional.

http://www.alienware.com/

0
produse

Dell

Vizitează categoria Dell pentru computere și accesorii pentru casă precum și pentru afaceri mici, medii și de mari dimensiuni.

http://www.dell.com/

1
produse

HP

Site-ul oficial Hewlett-Packard - află mai multe despre imprimantele, laptopurile, computerele, camerele digitale, serverele web și de stocare, rețelistică, soluții software, soluții pentru corporații și multe altele.

http://www.hp.com/

1
produse

Linksys

Linksys, o divizie a Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), este un lider global în echipamente de rețea wirelles și pe cablu ce se adresează utilizatorilor individuali și companiilor.

http://www.linksys.com/

0
produse

NetGear

Routere wireless, adaptoare wireless, switch-uri inteligente și alte soluții de rețelistică pentru casă, afaceri mici și furnizori de servicii de internet și telefonie.

http://www.netgear.com/

0
produse

Lexmark

Lexmark este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori, producători și furnizori de soluții de imprimare și scanare, incluzând imprimate laser color și alb/negru, imprimante matriciale, imprimante multifuncționale, consumabilele și servicii asociate pentru casă și birou.

http://www.lexmark.com/

0
produse

Xerox

Organizarea documentelor de la Xerox - imprimante color, copiatoare, servicii de consultanța în afaceri, consumabile pentru copiatoare și imprimante.

http://www.xerox.com/

0
produse

Kaspersky

Software antivirus pentru casă și afaceri. Cele mai rapide actualizări pentru antivirus din lume. Scanare antivirus gratuită și descărcări de încercare a produselor.

http://www.kaspersky.com/

0
produse

Microsoft

Site-ul principal pentru informații, suport și știri.

http://www.microsoft.com/

0
produse

Samsung

Imaginează-ți ce poate realiza Samsung pentru tine! Vei găsi produse și manuale de utilizare pentru televizoare Samsung, telefoane mobile, echipament video & audio, computere și accesorii pentru acestea, diverse electrocasnice, componente importante care îmbunătățesc alte produse și, bineînțeles, informații despre producătorul Samsung.

http://www.samsung.com/

6
produse

Toshiba

Produse, servicii și manuale de utilizare de la Toshiba US

http://www.toshiba.com/

0
produse

Nikon

Vizitează site-ul global al Nikon Corporation.

http://www.nikon.com/

3
produse

Nintendo

Pagina web oficială Nintendo ce conține coduri, informații despre produsele viitoare, concursuri și premii.

http://www.nintendo.com/

0
produse

Puma

Pagina web oficială a producătorului Puma.

http://www.puma.com/

0
produse

Adidas

Pagina web oficială a producătorului Adidas.

http://www.adidas.com/

0
produse

GRIGGIO

Utilaje pentru prelucrarea lemnului de la Griggio

http://www.griggio.com/

0
produse

Avon

AVON The Company For Woman.

http://www.avon.com/

0
produse

Canon

Canon este liderul global în produse și soluții de înregistrare imagini pentru casa și biroul digital.

http://www.canon.com/

3
produse

Faber Castell

Faber-Castel este unul dintre cei mai mare producători mondiali de creioane, stilouri, alte consumabile pentru birou (de ex capsatoare, liniatoare, gume de șterse) și consumabile pentru artiști, precum și instrumente de scris de înaltă calitate și obiecte de lux din piele naturală.

http://www.faber-castell.com/

0
produse

Faitfull

Unelte pentru sculptarea/prelucrarea lemnului de la Faithfull.
0
produse

First Alert

First Alert este marca cea mai cunoscută și de încredere în domeniul securității, ajutându-te să protejezi ceea ce este important pentru tine și familia ta. Suntem un producător de top de alarme pentru fum, detectoare de monoxid de carbon, sisteme pentru stingerea incendiilor, seife, camere de supraveghere, protecții pentru garduri, uși, ferestre și multe alte produse utilizate în domeniul securitații.

http://www.firstalert.com/

0
produse

Garmin

Garmin - lider mondial în navigația GPS

http://www.garmin.com/

0
produse

Gillette

Gillette, ce este mai bun pentru un bărbat.

http://www.gillette.com/

0
produse

Husqvarna

Husqvarna - lider mondial în utilaje de putere pentru outdoor

http://www.husqvarna.com/

0
produse

Lancome

Lancome Paris este o marcă de produse de înfrumusețare de lux.

http://www.lancome.com.sg/

0
produse

Saltele TED

Saltele TED ... Pentru că sunt confortabile

http://ted.bg/

0
produse

Neutrogena

Pentru piele protejată și sănătoasă ai încredere în NEUTROGENA®.

http://www.neutrogena.com/

0
produse

Panasonic

Idei ce îți vor îmbunătăți viața și îți vor lărgi orizonturile.

http://www.panasonic.com/

0
produse

Rapesco

Rapesco este un nume important în ce privește mașinile de capsat și îndosariat. Casele de bani Rapesco sunt printre cele mai sigure disponibile.

http://www.rapesco.com/

0
produse

Versace

Versace este una dintre mărcile internaționale de top în domeniul modei și un simbol al stilului italian la nivel global.

http://www.versace.com/

6
produse

Donna Karan

Site-ul oficial al mărcii Donna Karan

http://www.donnakaran.com/

0
produse

Hervé Léger

Site-ul oficial al mărcii Hervé Léger

http://www.herveleger.com/

0
produse

Halston Heritage

Site-ul oficial al mărcii Halston Heritage

http://www.halston.com/

0
produse

Antonella Verducci

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vitae ligula purus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Curabitur mattis, tellus sed vestibulum pellentesque, turpis enim luctus felis, eget dignissim neque erat et arcu.

http://summercart.com

0
produse
2
produse
0
produse

Roca

Roca bathroom solutions for today and tomorrow.
5
produse

Rado

Rado este o marcă recunoscută la nivel mondial, faimoasă pentru designul inovativ și utilizarea de materiale revoluționare pentru a crea unele dintre cele mai frumoase și durabile ceasuri din lume. Încă de la începuturile sale din Lengnau, Elveția, Rado s-a poziționat ca un pionier al domeniului, iar filosofia mărcii "Dacă ne putem imagina, îl putem crea" este încă adevărată și astăzi.

http://www.rado.com

15
produse
8
produse
9
produse

TRW

1
produse
0
produse
4
produse
12
produse
0
produse

Alice and Olivia

Alice + Olivia este o marcă de îmbrăcăminte modernă cu sediul în New York, New York, având-o la conducere pe designerul Stacey Bendet. Marca s-a lansat la nivel internațional în 2002 la Barneys și acum este prezentă în peste cincizeci de țări.

http://www.aliceandolivia.com/

3
produse

Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo S.p.A. este o companie italiană ce produce obiecte de lux, cu sediul în Florența, specializată în pantofi, produse din piele și costume de-a gata pentru bărbați și femei. Este compania-mamă a grupului Ferragamo. De asemenea compania licențiază produse precum ochelari și ceasuri.

http://www.ferragamo.com

1
produse

Fendi

Fendi este o marcă italiană de modă de lux specializată în blănuri, costume de-a gata, pielărie, pantofi, parfumuri, ochelari, ceasuri și accesorii. Înființată în 1925 în Roma, Fendi este renumită pentru creațiile extraordinare în blănuri și accesorii pentru blănuri. Fendi este bine cunoscut pentru produsele din piele sub mărcile "Baguette", 2jours, Peekaboo și gențile Pequin.

http://www.fendi.com/ii/en

4
produse

Gianvito Rossi

Adevărata senzație de lux constă în plăcerea de a îi purta. Vizitează site-ul oficial, magazin online disponibil.

http://www.gianvitorossi.com/

3
produse

Nina Ricci

Nina Ricci este o casă de modă fondată de Maria "Nina" Ricci și fiul ei Robert în Paris în anul 1932 și deținută de grupul spaniol de modă și cosmetice Puig începând cu 1998.

http://www.ninaricci.com/en-INT/

0
produse

Valentino

Pentru mai mult de patruzeci de ani Valentino Garavani, cunoscut tuturor mai simplu ca Valentino, a fost unul dintre cele mai proeminente nume din lumea modei, și a creat unele dintre cele mai elegante designuri clasice și elegante.

http://store.valentino.com

1
produse

Christian Louboutin

Christian Louboutin este un designer de încălțăminte francez ale cărui modele incorporează tocuri strălucitoare, din lac roșu care au devenit semnătura sa.

http://us.christianlouboutin.com/ot_en/

1
produse

Marc Jacobs

Marc Jacobs este un designer de modă american. Este designerul şef pentru Marc Jacobs, şi de asemenea pentru Marc by Marc Jacobs, o marcă de masă ce deţine peste 200 de magazine în 80 de ţări. A fost directorul de creaţie pentru casa de design franţuzească Louis Vuitton din 1997 până în 2013. Jacobs a fost inclus în lista revistei Time celor mai influenţi oameni din lume "2010 Time 100".

http://www.marcjacobs.com/

2
produse

Isabel Marant

Isabel Marant este un designer francez şi fondatorul mărci de modă cu acelaşi nume. Marant s-a născut în 1967. Mamei ei este directorul agenţiei de modele Elite. Deşi Marant consideră că a fost băieţoasă când era copil, a început să îşi modifice hainele la vârsta de 15 ani. În 1994 şi-a lansat prima colecţie de haine de-a gata. Munca sa a fost recompensată cu Premiul Modei în 1997.

http://www.isabelmarant.com/

1
produse

Stella Maccartney

Stella McCartney este un brand actual, modern. Colecțiile lor includ costume de-a gata pentru femei, accesorii, lenjerie, ochelari, parfumuri, îmbrăcăminte pentru copii și încălțări sport.

http://www.stellamccartney.com

2
produse

Giambattista Valli

Giambattista Valli este un creator de modă italian. Locuiește în Roma, Italia. Colecțiile sale, atât cele de-a gata cât și cele Haute couture sunt prezentate în fiecare an în cadrul Săptămânii Modei de la Paris.

http://www.giambattistavalli.com/

1
produse

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent a fost un creator de modă european născut pe 1 august 1936 în Oran, Algeria. În adolescență, a plecat la Paris pentru a munci pentru Christian Dior și a fost apreciat pentru designul rochiiilor sale. În 1966, și-a lansat creațiile sub nume propriu, iar adaptările sale ale fracurilor pentru femei i-au adus celebritatea.

http://www.ysl.com

1
produse

Jimmy Choo

Jimmy Choo este o casă de modă de lux specializată în pantofi, genți, accesorii și parfumuri. Compania J. Choo Limited a fost înființată în 1996 de către designerul avangardist de pantofi Jimmy Choo și editorul revistei Vogue pe partea de accesorii Tamara Mellon OBE. Producătorul susține că a fost una dintre mărcile favorite ale prințesei Diana.

http://row.jimmychoo.com/

1
produse

Victoria Beckham

În ultima decadă, Beckham a devenit o creatoare de modă reconoscută la nivel internațional. După colaborări de succes cu alte mărci, și-a lansat propria marcă în 2008 și una mai accesibilă ca preț (diffusion) în 2011.

http://www.victoriabeckham.com/

3
produse

Givenchy

Givenchy este un producător francez de îmbrăcăminte și accesorii și, sub brandul Parfums Givenchy, de parfumuri și produse cosmetice.

http://www.givenchy.com/en/

1
produse

Forever 21

Forever 21 a avut câteva realizări extraordinare în ultimii 30 de ani. Cu un țel de a deveni o companie evaluată la 8 miliarde $ până în 2017 și de a deschide 600 de magazine în următorii 3 ani, va fi interesant de văzut dacă va reuși în 3 ani ceea ce inițial a durat 30 ani pentru a îndeplini.

http://www.forever21.com

13
produse

Dolce & Gabbana

Parfumuri
0
produse

Burberry

Parfumuri
2
produse

BALENCIAGA

Parfumuri
0
produse

Urban Decay

Farduri de pleoape
0
produse

FORMULA X

Lac de unghii
0
produse

Lenovo

Laptopuri
0
produse

LG

0
produse

JVC

0
produse
0
produse
0
produse
0
produse
0
produse
0
produse
0
produse
0
produse

Produse Noi

Cele mai Vândute

Știri